Tisztelt Rábapatonai Gazdálkodó szervezetek!

Megjelent a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása” című (GINOP-4.1.2-18 kódszámú) felhívás.
A felhívás célja, hogy hozzájáruljon az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának megújuló energiaforrások felhasználásával történő javítására irányuló beruházások megvalósításához. Egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozások rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.
Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 1,5 millió, maximum 100 millió Ft. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 50%-a lehet.
A támogatási programra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 52,5 milliárd Ft. A pályázatok benyújtása 2018. március 14. 12.00 órától 2018. június 28. 12.00 óráig lehetséges. A kiírásban minden, egy évnél idősebb cég, vagy vállalkozás - kivéve a mezőgazdasági területen tevékenykedőket - indulhat, melynek legalább 1 fő az alkalmazotti létszáma.

Részletek az alábbi linken érhetőek el:

https://www.palyazat.gov.hu/ginop-412-18-megjul-energia-hasznlatval-megvalsul-pletenergetikai-fejlesztsek-tmogatsa 

Üdvözlettel,

dr. Németh Balázs jegyző s.k.

2019. június 19. Szerda
Gyárfás

 
A Nap kel 04:49-kor,
nyugszik 20:54-kor.

Holnap
Rafael, Dina, Polett
napja lesz.