Tisztelt Rábapatonaiak!

2020. augusztus 2-án, a Besenyő Kupa alkalmával került sor településünk új sportöltözőjének átadására. Az évtizedek óta tervezett létesítmény hatalmas mérföldkő településünk sportéletében, mert a kiteljesülése annak a folyamatnak, amelyet 2014 évben megkezdett önkormányzatunk. A megszűnés határán lévő sportegyesületet, az infrastrukturálisan leromlott sportpályát közösségi összefogással megújítottuk és egy biztos alapokon nyugvó új egyesületet sikerült létrehoznunk.

Az öltöző megépítését az MLSZ TAO program révén sikerült megvalósítanunk, amelyért az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága mellett, köszönetemet fejezem ki a TUTTI Élelmiszeripari Kft, a Colas Út Zrt és a BNF Kft részére. A beruházás önrészét Rábapatona Község Önkormányzata finanszírozta.

Az új öltöző átadásának alkalmával, Rábapatona Község Önkormányzata jelképesen egy települési kitűzővel és egy palack borral, majd egy vacsorával és vendéglátással köszönte meg az építésben önkéntesen résztvevők munkáját, amelyet településünk nevében ezúton is köszönök.

Köszönöm az átadó sikeres megvalósításában a Rábapatonai Vadásztársaság, a Nagy Bisztro, Szalainé Török Ágnes, a Malomalja Söröző, Paiter Julianna, Balázs Tivadar, a Rábapatonai Polgárőr Egyesület, valamint a Rábapatonai BSE női csapatának önzetlen segítségét.

Kupagyőztes csapatainknak gratulálok és további sportsikereket kívánok a megújult sportpályán településünk minden lakójának.

Molnár-Nagy Béla
polgármester

Rábaközi hírek

A hírcsatorna nem található.
2022. május 21. Szombat
Konstantin

 
A Nap kel 05:03-kor,
nyugszik 20:31-kor.

Holnap
Júlia, Rita
napja lesz.