Tisztelt Betegeim!

A Covid helyzet miatt a rendeléssel kapcsolatban az alábbi változtatásokra van szükség:

  • A rendelő/váró fokozottan fertőzésveszélyes hely, ezért törekedni kell rá, hogy a lehető legkevesebb találkozásra kerüljön sor a betegek között. A továbbiakban a rendelő a rendelési időben (belülről) zárva lesz. A rendelésre csak előzetesen telefonon bejelentkezett betegek jöhetnek a megbeszélt időpontra. ( Amíg a rendelőn külső csengő nem lesz, addig kérjük, hogy érkezéskor telefonon hívjanak fel bennünket.) Orvosi vizsgálatot velem ( 06/20 545 1640) kell előzetesen megbeszélni. Adminisztratív jellegű kérést (beutaló, táppénzes papír, igazolás, stb.) Zsuzsával kell telefonon egyeztetni ( 06/20 446 53 51 ). Rendelési idő alatt mindketten hívhatóak vagyunk a rendelő vonalas telefonszámán (96/467-051) is.
  • A megnövekedett telefonforgalom miatt kérjük, hogy próbáljanak bennünket többször, türelmesen hívni!
  • A kiírt rendelési idő vége előtt fél órával új beteget nem, telefonhívást is csak korlátozottan tudunk fogadni.
  • Tudjuk, hogy ezeknek az intézkedéseknek a megszokása, legalább is átmenetileg nehéz lesz, de mindannyiunk érdekében ezek szükségesek.
  • Végezetül javasolnám, hogy a kórházi szakrendelésen való megjelenést a járvány csitulásáig elhalasztani, -mivel ez is fokozottan fertőzésveszélyes hely. Ezzel a szakrendeléseken dolgozó kollégák is egyetértenek.
  • A vészhelyzetre való tekintettel módomban áll a lejárt szakorvosi javaslatokat saját hatáskörben meghosszabbítani.

Kérem, hogy mindenki a magánéletében is vigyázzon a körülötte élőkre.

Dr. Tarbay Gábor és Tarbayné Zsuzsa