• Megújult internetes települési arculattal próbáltuk az Önkormányzat, a civil szervezetek és a lakosság közötti kommunikációt javítani.
  • 2015 júniusában a Hunyadi utcát láttuk el új burkolattal egy magánszemély jelentős támogatásával. Ebben az évben megvalósítottuk egy útszakasz felújítását, kettő útszakasz aszfaltozását, valamint a Kossuth utcai parkoló felújítását, több mint tizenötmillió forint nagyságrendben.
  • Önkormányzatunk 2015 év végére megvalósított a közbiztonság szempontjából jelentős beruházást, a 11 kamerából álló térfigyelő kamerarendszer kiépítését és a körzeti megbízotti iroda modernizálását. A beruházásokkal párhuzamosan, a Rábapatonai Polgárőr Egyesületet támogatva sikeres terepjáró gépkocsi beszerzési pályázaton szerepeltünk, amely az együttműködés keretében nagy segítséget jelent a mezőőri szolgálat felállításában. A projekt összértéke, több mint 13.000.000 Ft volt
  • Tárgyévben - egy pályázati forrást kiegészítve – az iskola egyik vizesblokkjának felújítása történt meg, közel 1.000.000 Ft értékben.
  • Az óvodában saját forrásból 49 db nyílászáró cseréjére került sor, amely nemcsak praktikussá, esztétikussá tette az intézményt, de jelentősen hozzájárult az energia-hatékonyság növeléséhez, a költségek csökkentéséhez. Az Óvoda épületében megvalósult továbbá egy balesetveszélyes kémény felújítása is. A felújítások összértéke: 4.000.000 Ft.
  • Egészségházunk orvosi váróterme, valamint a csecsemő vetkőztető és váróterem is megújult szeptemberben, egy szintén sikeres pályázatnak köszönhetően. A termek ablakait kicseréltük, új burkolatot és festést kaptak, valamint világításukat is korszerűsítettük.
A 2015-ben elvégzett fejlesztések összértéke -kerekítve- 33.000.000 Ft,- volt.
2024. május 23. Csütörtök
Dezső

 
A Nap kel 05:01-kor,
nyugszik 20:34-kor.

Holnap
Eszter, Eliza, Vanessza
napja lesz.

Defibrillátor az IKSZT portáján

defibrillaror
(Szentháromság tér 1. - IKSZT portáján falra függesztett dobozban, éjjel-nappal elérhető)

A defibrillátor eszköz üzemkész állapotban van, vészhelyzet esetén azonnal használatba vehető.

Használatát a bekapcsolást követően,
a gép által lejátszott magyar nyelvű
hangüzenetek segítik.

A defibrillátor
használati útmutatója letölthető itt.