• Tárgyév márrcius hónapjábban, egy pályázati forrást kihasználva felújítottuk Rábapatona I. világháborús emlékművét megfelelő környezet kialakítása mellett, több mint 1.300.000.- Ft értékben.
  • 2016. év első felében több mint 2.000.000.- Ft értékben a temető főbejárati útszakaszának térkövezése készült el.
  • A murvás belterületi útszakaszok javítása után, június hónapban került sor a Külső Imre utca és bevezető szakaszai, a Szent László utca, a Széchenyi utca egy részének és a Deák Ferenc utca aszfaltozására önerőből, 48.000.000.- Ft értékben.
  • 2016. szeptemerében egy Önkéntes Nap keretében megtörtént egy iskolai lánymosdó teljes felújítása.
  • 2016. Szeptember 25-én egy rendhagyó eseménynek lehettek szemtanúi az ünnepségre kilátogatók. Farkas Antalné, Ágnes néni kezdeményezésére, az Önkormányzat koordinálása mellett felújítattuk és felállítottuk az egykori Szent István majorban már pusztulásra ítéltetett keresztet. A kőkeresztet Dr. Veres András győri megyéspüspök áldotta meg, aki a rövid ünnepség után szentmisét tartott a templomban. Az emlékmű felállítását közadakozásból valósította meg településünk.
  • Az év során, részben pályázati támogatásból felújítottok a Rábapatonai Iskola teljes könyvtár helyiségét és egy új olvasóteremmel, közösségi színtérrel bővítettük az Iskolát. Az elvégzett beruházások 6.000.000 Ft-ot tettek ki.
  • Az Óvoda mellet működő élelmiszerüzlet üzemeltetőjével közösen új parkolót építettünk a bolt előtt, melyhez az Önkormányzat 800.000 Ft-tal járult hozzá, továbbá a Győri Tankerülettel karöltve felújítottuk a Petőfi Sándor Általános Iskola épületegyüttese tetejének egy rossz állapotú szakaszát, melyhez önkormányzatunk 1.700.000 Ft,- támogatást nyújtott.
A 2016-ban elvégzett fejlesztések összértéke -kerekítve- 60.000.000 Ft,- volt.
2024. július 21. Vasárnap
Dániel, Daniella

 
A Nap kel 05:12-kor,
nyugszik 20:41-kor.

Holnap
Magdolna, Magda
napja lesz.

Defibrillátor az IKSZT portáján

defibrillaror
(Szentháromság tér 1. - IKSZT portáján falra függesztett dobozban, éjjel-nappal elérhető)

A defibrillátor eszköz üzemkész állapotban van, vészhelyzet esetén azonnal használatba vehető.

Használatát a bekapcsolást követően,
a gép által lejátszott magyar nyelvű
hangüzenetek segítik.

A defibrillátor
használati útmutatója letölthető itt.