Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával

„Nyári diákmunka”

elnevezéssel munkaerő-piaci program indul.

Ezen programhoz önkormányzatunk is csatlakozni kíván.

Ennek érdekében várjuk azon 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezését, akik 2016. július 1. és 2016. augusztus 31. közötti időszakban az önkormányzatnál legfeljebb napi 6 órás munkavégzést vállalnának.

A nyári diákmunkával kapcsolatban bővebb felvilágosítást a Polgármesteri Hivatalban, munkaidőben, az 583-000 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen nyújtunk.

A jelentkezéseket 2016. június 22-én 8.00 óráig várjuk a fenti elérhetőségek valamelyikén, a foglalkoztatási időszak megjelölésével. A jelentkezéssel egyidejűleg elérhetőséget (telefon, e-mail) szükséges megadni, a kapcsolatfelvétel céljából.

Rábapatona, 2016. június 14.

Molnár-Nagy Béla

polgármester