Tisztelt Rábapatonai Lakosság!

Rábapatona Község Önkormányzata úgy döntött, hogy az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény (Étv.) 6/A.§ (1) bekezdése, a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény (Tkv.), valamint a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet (Kr.) alapján elkészíti a településképi arculati kézikönyvét és a településkép védelméről szóló rendelet-tervezetét

A kézikönyv a Kr.21.§ (2) bekezdése alapján a község teljes közigazgatási területére készül. A kézikönyv és rendelet-tervezet elkészült, melyhez kapcsolódóan várjuk a tisztelt lakosság véleményét, esetleges észrevételét. A későbbiek során (várhatóan decemberben) lakossági fórumot is tartunk a dokumentumok ismertetése tárgyában. Az elkészült dokumentumok tervezete megtekinthető az alábbi linken:

http://rabapatona.hu/telepules-arculati-kezikonyv

Ha a településképi arculati kézikönyvvel, illetve az eljárással kapcsolatosan kérdése, észrevétele lenne, úgy forduljon bizalommal a polgármestert úrhoz, illetve esetleges észrevételeit várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Üdvözlettel,
dr. Németh Balázs jegyző s.k.