Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Pannon-Víz Zrt. közlése alapján 2019. július 2-től, várhatóan július 12-ig a gerinchálózati vízvezetékek tisztítását végzik. Bővebb információ a lenti kiértesítésben található.

Tisztelettel:

Molnár-Nagy Béla
polgármester

Tisztelt Fogyasztóink!

2019. Július 01.-12. között a nappali órákban 08.00 - 14.00 óra között
Rábapatona településen a vízvezetéket tisztítjuk.
Az itt használt sűrített levegős eljárás a szokásos vízöblítésnél jóval rövidebb ideig tart, de sokkal hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé.
A beavatkozás idején az érintett területen ingadozni fog a víznyomás és átmenetileg elszíneződik az ivóvíz, víz hiány léphet fel, valamint levegő maradhat a rendszerben.
Ez idő alatt is fogyasztható a vezetékes víz, de minden karbantartási munkánál ivóvizes tartálykocsit is irányítunk a településre.
Kérjük, hogy az érintett területen a fehér ruhák mosását ne erre az időszakra ütemezzék. Mosás előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a megfelelő vízminőséget.
A vízhálózat tisztításról a www.pannon-viz.hu weblapon vagy a 96/311 753 telefonszámon kaphatnak további információkat.
Amennyiben bármilyen problémájuk merülne fel, úgy kérjük, hogy minden esetben forduljanak közvetlenül az éjjel nappal hívható diszpécser szolgálatunkhoz. Az esetleges kellemetlenségekért szíves türelmüket és elnézésüket kérjük.

Köszönettel: Pannon-Víz Zrt.