Tisztelt Szülők!

A kialakult helyzet miatt az idei tanévben az első osztályosok beiratkozása a KRÉTA rendszeren keresztül történik. A rendszer április 6-tól elérhető.

Kérem, hogy április 13-ig végezzék el gyermekük beiratkozási kérelmét az eugyintezes.e-kreta.hu felületen. A bejelentkezés gombra kattintva ideiglenes regisztrációt kell létrehozni, majd ezután bejelentkezni. Bejelentkezés után a Beiratkozás általános iskolába (BÁI) menüt kell választani, ahol az adatokat fel lehet tölteni.

A lakcímet, ha van tartózkodási helyet a lakcímkártya alapján, pontosan kérjük megadni.

A kötelezendően csatolandó dokumentumokat a számítógépre kérjük, mentse le, majd kitöltés után csatolja vissza.

Az egyéb csatolandó dokumentumok közül az SNI és BTM státuszra vonatkozó szakvéleményeket szükséges becsatolni. Amennyiben ez nem sikerül, kérem, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezze neve és telefonszáma megadásával.

Amennyiben a jelentkezést nem sikerült a KRÉTA felületen megoldani, szintén az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen ezt jelezze, ugyancsak neve és telefonszáma megadásával.

 

A beiratkozás menetéhez segítséget találnak az alábbi videóban.

 

Együttműködését köszönve

Márkus Gusztáv
intézményvezető