Tisztelt Szülők!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. CXC. törvény 8. § (2) bekezdése alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától (2020. szeptember 1-jétől) legalább napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett. A Rábapatonai Katica Óvoda a körzethez tartozó gyermekek felvételéről gondoskodik.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy óvodánk a Rábapatonai  Katica Óvoda 2020. április 21-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó azon gyermeket, akivel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette.

Ha tehát a szülő olyan óvodába szándékozik beíratni a gyermekét, amely egyébként is a kötelező óvodai felvételt biztosítja a számára, akkor nincs szüksége intézkedésre az óvoda felé.

Ha a szülő nem a Rábapatonai Katica Óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor ezt a szándékát – a körzetes óvoda nevének és címének megjelölésével – elektronikus úton, telefonon vagy , különösen indokolt esetben, személyesen jelezze az általa választott óvoda vezetőjének és a körzetes óvoda vezetőjének is.
Bukta Zoltánné (tel. 0620-253-9672) 2020. április 17-ig.

Ha más településről lenne jelentkező a Rábapatonai Katica Óvodába, kérem a szándéknyilatkozatot egy e-mail, vagy telefon formájában juttassák el hozzám!

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06/20-253-9672

Az intézmény a körzetébe nem tartozó gyermekek felvételére vonatkozóan 2020. április 30-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt és az érintett kötelező felvételt biztosító óvoda vezetőjét.

Az érintett szülők kérem, vegyék fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.

Köszönettel:
Bukta Zoltánné
óvodavezető