Tájékoztatás

A Kormány 152/2020. (IV.27.) Korm. rendelete alapján, a veszélyhelyzet során a gyermekek felügyeletével, a bölcsődei és óvodai ügyelettel kapcsolatban, Rábapatona település vonatkozásában az alábbi tájékoztatást adom.

A helyi bölcsődei és óvodai intézmény napközbeni gyermekfelügyeletet, ügyeletet biztosít a veszélyhelyzetben időszaka alatt a fertőző betegségben nem szenvedő gyermekek számára.

A gyermekfelügyeleti igény benyújtása alaki feltételhez nem kötött, így azt telefonon, valamint elektronikus levél formájában is benyújtható az intézmények vezetői részére az alábbi elérhetőségeken.

 

Katica Óvoda

Bukta Zoltánné

06-20-253-9672

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Családi Bölcsőde

Szalai Lászlóné

06-20-564-5687

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szülőnek írásban kell nyilatkoznia arról, hogy gyermeke nem szenved fertőző betegségben.

Az ügyeletet kiscsoportos formában biztosítjuk, amely alapján csoportonként legfeljebb 5 gyermek felügyeletét látjuk el. Mivel az óvoda tekintetében a felügyeletet csak korlátozott létszámú gyermek részére tudjuk biztosítani, kérem Önöket, hogy csak indokolt esetben és a szükséges mértékig vegyék igénybe az intézmény gyermekfelügyeleti szolgáltatását.

Az óvoda épületébe a veszélyhelyzet időszakában szülő nem léphet be, a gyermeket az óvoda munkatársai veszik, illetve adják át az épület főbejáratánál.

Az étkezési igényeket az ügyeleti ellátást megelőző nap 9.00 óráig kérem jelezni az intézmény részére.

Rábapatona, 2020. április 30.

Molnár-Nagy Béla
polgármester