Tisztelt Rábapatonai Lakosság!

Alulírott Molnár-Nagy Béla polgármester és dr. Németh Balázs jegyző a pandémiás vészhelyzet elhárítása és a betegség terjedésének megakadályozása érdekében a következőkre hívjuk fel a figyelmüket és kérjük önöket, hogy az alábbi rendelkezéseket tartsák be!

A Kormány a 478/2020. (XI.3) Korm. rendelettel újra veszélyhelyzetet hirdetett ki 2020. november 3-án. Az alábbiakban a helyi intézmények működéséről tájékoztatjuk Önöket.

 A Rábapatonai Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel, ügyeiket telefonon vagy a honlapon található elektronikus ügyintézés menüponton keresztül tudják intézni. Az ügyintézők telefonon tájékoztatást tudnak adni az egyes ügycsoportok tekintetében.

A Rábapatonai Katica Óvoda és a Családi Bölcsőde vonatkozásában kérjük, hogy aki gyermekei otthoni ellátását meg tudja oldani, azon személyek gyermekeiket tartsák otthon! Az Óvoda jelen helyzetben elsősorban csak azon szülők gyermekeit tudja ellátni, ahol a családon belül nem megoldható a munkahelyről történő távol maradás.

A rábapatonai köztemető látogatását az ott zajló temetések alatt kérjük függesszék fel! A temetőt olyan időpontban látogassák, amikor nem zajlik temetés. Temetéseken lehetőség szerint csak a szűk családi kör vegyen részt. A temetési szertartáson megjelent lakosoktól kérnénk, hogy a temetés idején tartsák be a 2 méteres távolságot, és a temetéseken ne alakuljanak ki nagyobb társalgó csoportok!

A rábapatonai IKSZT és a Könyvtár 2020. november 11. napjától zárva tart, a továbbiakban csoportos foglalkozás, egyéb esemény egyik intézményben sem tartható!

Az Egészségházban működő egészségügyi szolgáltatók a továbbiakban is a megszokott nyitvatartás szerint lesznek elérhetőek, a járványügyi védekezés szabályait kérem szigorúan tartsák be!

Tudjuk, hogy a fent leírtak kényelmetlenséget is jelentenek, de a megelőzés és a védekezés mindannyiunk közös és elemi érdeke!

A település felelős vezetőiként bízunk abban, hogy megfogadják kéréseinket!

Amennyiben segítségre van szükségük, munkaidőben a 0696/583-000-s telefonon keresztül tudják jelezni számunkra!

Kelt: Rábapatonán, 2020. november 10. napján

Tisztelettel:

dr. Németh Balázs                     Molnár-Nagy Béla

jegyző s.k.                                  polgármester s.k.

Rábaközi hírek

A hírcsatorna nem található.
2022. november 27. Vasárnap
Virgil

 
A Nap kel 07:12-kor,
nyugszik 16:04-kor.

Holnap
Stefánia
napja lesz.